SHAMS SAFAGA RESORT - PAŹDZIERNIK 2023
- Shibuya
- Podziękował;: 400 razy
- Otrzymał podziękowań: 831 razy
Re: SHAMS SAFAGA RESORT - PAŹDZIERNIK 2023
Krótki filmik dla ty, co nie lubią oglądać długich
Kiedy coś kochasz, po prostu to rób ...
- Shibuya
- Podziękował;: 400 razy
- Otrzymał podziękowań: 831 razy
Co kto lubi. wiadom, ze krótkie filmiki są lepsze, bo nie nudzą tak szybko. Ja jednak zawsze wyszukuję tych dłuższych filmików, jeśli ineresuje mnie jakiś hotel lub coś innego. Więcej zczy mozna tam zobaczzzć, nie muszę co chwię szukać nowego krótkiego filmiki, ale takich, jak ja jest mało, wiem, ze większość wybiera filmiki po okkkkk 5 minut 
Ostatnio zmieniony 18 lis 2023, 09:59 przez Shibuya, łącznie zmieniany 1 raz.
Kiedy coś kochasz, po prostu to rób ...
- McJack
- Podziękował;: 1794 razy
- Otrzymał podziękowań: 663 razy
@Shibuya
oglądam Twoje filmiki, dłuższe i krótsze, i ja też wolę takie ok. 5 min. właśnie, dla osoby zainstersowanej danym hotelem to już jest wystarczająca "zajawka" czy "to jest to" czy odpada z kręgu dalszych zainteresowań.
No chyba że komuś nadal te 5 min. nie wystarczy, to ma na YT do wyboru kolejne setki wrzutek od innych turystów.
oglądam Twoje filmiki, dłuższe i krótsze, i ja też wolę takie ok. 5 min. właśnie, dla osoby zainstersowanej danym hotelem to już jest wystarczająca "zajawka" czy "to jest to" czy odpada z kręgu dalszych zainteresowań.
No chyba że komuś nadal te 5 min. nie wystarczy, to ma na YT do wyboru kolejne setki wrzutek od innych turystów.
...byle do urlopu...