ZYA Regina Resort & Aqua Park
- Milo
- Podziękował;: 804 razy
- Otrzymał podziękowań: 331 razy
Re: ZYA Regina Resort & Aqua Park
...basenowo to też nie moja bajka, ostatnio pływałem w basenie w Pickalbatrosie, ale tych basenów było tam tak dużo, że nikt tam nie przychodził, każdy bungalow, albo domek miał w pobliżu czy w około kilka basenów więc na "naszm" było albo kilka osób, albo tylko my, mieli,smy go pod oknem, zresztą dzieciaki też miały mnóstwo swoich basenów.....w innych hotelach koło basenu to tylko przechodziłem, albo i nie... w drodze nad morze .....nawet w kameralnym Lotusie nigdy nie byłem w basenie
, a byłem tam 4 razy.... a nie, przepraszam, jest tam barek przy samej plaży, obok wejścia na pomost do cumowania stateczków, z takim małym basenikiem wielkości dżakuzi, oni go nawet nie wymieniają jako basen bo taki mały, ale głęboki na około 160, 170 cm ??, ocieniony zadaszeniem tego barku z zawsze chłodną wodą....tam sobie stałem zanurzony po szyję i .... zimne piwo sączyłem,... albo drinkasa
....echchchch, były czasy 
...w końcu nic nie muszę... tylko mogę 
-
taskar
- Podziękował;: 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 1140 razy
Basenów unikam również, uważam je za obrzydliwe po prostu
Żona choć lubi sobie z rana popływać na rozgrzewkę, dawno się wyleczyła z egipskich basenów. I to dosłownie, bo nie jeden raz załapała jakieś świństwo z tej wody - co kończyło się antybiotykami i leczeniem albo u ginekologa, albo u urologa. Wiem, że chlorują, czyszczą i filtrują, niemniej... w takich temperaturach to i tak jest wylęgarnia zarazków. Owszem, fajnie i miło sobie popływać - jeśli jest gdzie, a nie tylko brodziki do pasa, miło też się siedzi w takim barze, jednocześnie majtając sobie beztrosko nogami w wodzie... ale generalnie to nie jest kryterium, na które patrzę wybierając hotele. Jak jest morze - to i człowiek zadowolony. Inna sprawa z hotelami na otwartym morzu, gdy nie ma jak wejść do morza. Wtedy trochę przynajmniej żal się ukoi, gdy sobie przepłyniesz od brzegu do brzegu basenu.
Czasami myślę, że bóg, tworząc człowieka, przecenił trochę swoje możliwości (O. Wilde)
- Shibuya
- Podziękował;: 400 razy
- Otrzymał podziękowań: 831 razy
Filmik z hotelu. Jedno trzeba przyznać. Teren hotelu mi się podoba szkoda, że jedzenie jest tam takie słabe ..
Wersja dla wytrwałych hahaha
Wersja dla wytrwałych hahaha
Kiedy coś kochasz, po prostu to rób ...
-
taskar
No aż tyle nie wytrzymałem. Krótszy filmik dałem radę. 45 minut mnie przerasta 
Czasami myślę, że bóg, tworząc człowieka, przecenił trochę swoje możliwości (O. Wilde)
- Shibuya
-
taskar
Wiem wiem, że to dla siebie samej robisz, ale i tak mam wątpliwości, czy masz czas je oglądaćShibuya pisze: 08 lis 2024, 12:40![]()
![]()
Bo te 45 minut to są filmiki dla mnie, pamiątkowe i w razie czego, żeby coś podpatrzeć. Tak samo z filmikami nurkowymi, ktre robiłam w podobnym czasie. Bardzo się ciesze, że takie robiłam, bo teraz będę miała co oglądać, jak już rafy znikną
![]()
- Shibuya
Nic nie oglądam z tego, co nagrywam
Raz na jakiś czas muszę/chcę coś sprawdzić i dopiero wtedy sięgam do filmików.
Nie jeden zakład dzięki nim wygrałam

Nie jeden zakład dzięki nim wygrałam
- McJack
- Podziękował;: 1794 razy
- Otrzymał podziękowań: 663 razy
@Shibuya
Ja też obejrzałem ten pierwszy obchód po terenie ( to ten chyba krótszy ), i tak moim zdaniem starczy, wyczerpuje temat, dzięki.
Ja też obejrzałem ten pierwszy obchód po terenie ( to ten chyba krótszy ), i tak moim zdaniem starczy, wyczerpuje temat, dzięki.
...byle do urlopu...