Egiptowo - lista wylotowa, zdjęcia i rozmowy o wszystkim
- Milo
- Podziękował;: 804 razy
- Otrzymał podziękowań: 331 razy
Re: Egiptowo - lista wylotowa, zdjęcia i rozmowy o wszystkim
:gębomordkę" ma ciekawą, ale znaleźć?... dopiero jak Olianaa zapodała cotototo
to znalazłem - Uranoscopus scaber 
...w końcu nic nie muszę... tylko mogę 
- Shibuya
- Podziękował;: 400 razy
- Otrzymał podziękowań: 831 razy
Aaaa to ja jej jeszcze chyba nie widziałam.
Zabrakło mi 1 dnia wolnego w grafiku, żeby móc polecieć do Egiptu. Aż się prosi, żeby wrzucić uż i jechac. Niestety nie jestem taka
Nie wezmę uż. Nigdy w życiu jeszcze nie wzięłam uż.
Zabrakło mi 1 dnia wolnego w grafiku, żeby móc polecieć do Egiptu. Aż się prosi, żeby wrzucić uż i jechac. Niestety nie jestem taka
Kiedy coś kochasz, po prostu to rób ...
-
taskar
- Podziękował;: 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 1140 razy
To weź siłę wyższą.
Też nigdy nie wziąłem w życiu na żądanie, ale... w tym miesiącu, jak mi zmarła ciocia 94 letnia, to mając świadomość, że ponieważ pracuję dopiero 4 miesiąc, to urlopu nie mam prawie wcale - wziąłem siłę wyższą. No kurde.. na pogrzeb musiałem bo chciałem, a urlop wypoczynkowy muszę szanować, bo nie mam zaległego - na którym od chyba 15 lat zawsze polegałem. A teraz nie mam i już. Zawsze było tak z 10-12 dni zaległego heheh.. No, to też świadczy o głupocie, ale po prostu zaczęło się w covidzie, a nie dlatego, że ja nie lubię wypoczywać. Oooooj lubię, lubię bardzo! Ale covidowo mi przekreśliło plany chyba dwóch wylotów, no i tak jakoś to zostało
Też nigdy nie wziąłem w życiu na żądanie, ale... w tym miesiącu, jak mi zmarła ciocia 94 letnia, to mając świadomość, że ponieważ pracuję dopiero 4 miesiąc, to urlopu nie mam prawie wcale - wziąłem siłę wyższą. No kurde.. na pogrzeb musiałem bo chciałem, a urlop wypoczynkowy muszę szanować, bo nie mam zaległego - na którym od chyba 15 lat zawsze polegałem. A teraz nie mam i już. Zawsze było tak z 10-12 dni zaległego heheh.. No, to też świadczy o głupocie, ale po prostu zaczęło się w covidzie, a nie dlatego, że ja nie lubię wypoczywać. Oooooj lubię, lubię bardzo! Ale covidowo mi przekreśliło plany chyba dwóch wylotów, no i tak jakoś to zostało
Czasami myślę, że bóg, tworząc człowieka, przecenił trochę swoje możliwości (O. Wilde)
- Shibuya
Mi tez zawsze zostaje urlop z poprzedniego roki. Teraz mam 9 dni.
Wyższej też nie wezmę, sumienie mi nie pozwoli. Co innego w takim przypadku, jak u Ciebie, a co innego, zeby leciec do Egiptu. I tak mi szefowa poszla trochę na rękę i zmienila grafik dzięki czemu mozemy leciec na te 3 dni chociaż.
Wyższej też nie wezmę, sumienie mi nie pozwoli. Co innego w takim przypadku, jak u Ciebie, a co innego, zeby leciec do Egiptu. I tak mi szefowa poszla trochę na rękę i zmienila grafik dzięki czemu mozemy leciec na te 3 dni chociaż.
-
taskar
- Podziękował;: 76 razy
- Otrzymał podziękowań: 1140 razy
Nie no, proszę cię... w życiu bym nawet o tym nie pomyślał. Ale wszystkie małolaty z Gen-Z to od razu mają siłę wyższą na start i opiekę nad członkiem rodziny. Ech... no tak to wygląda, niestety.
Czasami myślę, że bóg, tworząc człowieka, przecenił trochę swoje możliwości (O. Wilde)
- Shibuya
Ot tak ciekawostka. Murena ugryzła turystę na płyciźnie przy hotelowej plaży.
Mureny, skrzydlice, skorpeny, wszystkie morskie stworzenia czasem zapuszczają się na płycizny. Trzeba być czujnym. Nie zawsze się da
https://www.hurghada24.pl/post/ogromna- ... RuH2p85Rmw
Mureny, skrzydlice, skorpeny, wszystkie morskie stworzenia czasem zapuszczają się na płycizny. Trzeba być czujnym. Nie zawsze się da
https://www.hurghada24.pl/post/ogromna- ... RuH2p85Rmw
- Shibuya
Kochani, spokojnych, pełnych ciepla i radości Świąt.
-
bubeczek
- Podziękował;: 17 razy
- Otrzymał podziękowań: 90 razy
Wszystkiego co najlepsze wszystkim egiptomaniakom i nie tylko. Wigilię zaraz zaczynam,pierogi już na patelni. Hurra zaraz Święta i totalne lenistwo